Demite-l 

pe Precup!

Avem nevoie de 1800 de semnături pentru a porni un referendum de demitere a primarului Precup. 

Pentru a semna trebuie să ai buletin de Mogoșoaia. 

Dacă nu ai și stai in Mogoșoaia, fă-ți. 

Dacă ai și nu ai semnat încă, descarcă formularul de mai jos, completează-l cu datele tale și adu-l la sediul nostru din Șos. București-Târgoviște nr. 123B (cabinet parlamentar USR PLUS Oana Cambera) sau sună-ne la 0787 655 855 și venim noi să îl luăm.

Descarcă formularul

1. Sectorul 0, un proiect împotriva comunității 

Primarul Precup a folosit banii comunei pentru un proiect care nu aduce beneficii pentru comunitatea actuală, fiind un proiect care va avea costuri enorme pentru comună. Estimările la nivelul anului 2019 pentru utilitățile din Sectorul 0 sunt de peste 300 de milioane de euro.

2. Datorii de 30 milioane lei 

Primarul Precup a luat un credit de 30 milioane lei în numele comunei Mogoșoaia pentru dezvoltarea proiectului ilegal, Sectorul 0. Nu ne-a informat, nu a cerut acceptul nostru, al locuitorilor comunei Mogoșoaia. Ne-a îndatorat pe 10 ani fără să îi pese de viitorul comunei.

3. Banii lui Precup: peste 1,2 milioane de euro

Conform calculelor publicate chiar de Primăria Mogoșoaia pe site-ul instituției, familia primarului Precup va câștiga 1.240.275 euro din acest proiect.

5 motive să semnezi 

pentru demiterea lui Precup

4. Zero interes pentru zona LIVADĂ

Propunerea inițială de PUZ LIVADĂ a scandalizat mulți cetățeni care își vedeau grav afectate proprietățile existente. Ulterior a venit cu o altă propunere însă a trecut aproape un an și în continuare nu se emit autorizații de construire pe acea zonă.

5. Zero interes pentru problemele comunei

A ignorat cereri ale comunității legate de problemele de trafic, de lipsa canalizării în zona Livada, de lipsa asfaltării mai multor străzi din zonele dezvoltate în ultimii 15 ani, deșeuri prezente pe câmp, de lipsa locuințelor pentru tineri, de subdimensionarea infrastructurii școlare și nevoia de a avea măcar o piață de weekend.

Completează formularul 

pentru a fi la curent cu 

desfășurarea referendumului

Demite-l pe Precup!

Descarcă formularulDescarcă formularulDescarcă formularul